El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les famoses vaixelles de José Piñero, ara a l'IVAM CADA Alcoi

La mostra de Piñero / Raül Llopis

Aquesta mostra es pot veure a la planta de l'Ajuntament de l'IVAM CADA Alcoi en horari d'11 a 14 h i de 17 a 20 h de dimarts a dissabte. Els diumenges i festius, d'11 a 14 h.

L'IVAM CADA Alcoi acull una nova exposició. En aquest cas els protagonistes són José Piñero i les seues vaixelles que viatgen a les taules dels millors xefs. Aquesta mostra es pot veure a la planta de l'Ajuntament de l'IVAM CADA Alcoi en horari d'11 a 14 h i de 17 a 20 h de dimarts a dissabte. Els diumenges i festius, d'11 a 14 h.

’Disseny a la taula’ és el títol de l’exposició de José Piñero que ja es pot contemplar a la planta de l’Ajuntament de lVAM CADA Alcoi. En 'Disseny a la Taula' podem apreciar les vaixelles que alimenten la creativitat dels cuiners que són Estrelles Michelín com Adrià, Roca, José Andrés, Muñoz, Dacosta, García, Roncero, Moya… Celebritats culinàries universals, que han trobat en José Piñero l’individu que mai no diu que no a materialitzar una idea, per desgavellada que semble.


Piñero, a la revista Forbes
La prestigiosa revista Forbes ha fet pública la llista dels 100 espanyols més creatius en el món dels negocis. Entre aquestes 100 persones està José Piñero, al qui Forbes defineix com a Interiorista i Dissenyador Industrial i mostra la seua relació amb els millors xefs espanyols.