El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les farmàcies repartiran mascaretes gratuïtes entre persones majors i col·lectius vulnerables

El repartiment de mascaretes es realitzarà mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia en els pròxims dies.

La Generalitat Valenciana ha arribat a un acord amb els col·legis farmacèutics de la Comunitat per tal de repartir mascaretes a través de les farmàcies i de manera gratuïta a la població major de 65 anys i que pertany a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Actualització a 16 d'abril: la consellera Ana Barceló diu que tan sols s'ha fet l'anunci però les mascaretes no estan a les Farmàcies, i no estaran fins al dilluns 20 d'abril com a prompte.

 

Actualització a 15 d'abril: Atenció, l'anunci s'ha fet abans de repartir les mascaretes per les farmàcies. Conselleria de Sanitat diu que es repartiran "d'ací poc", sense concretar, i que informaran perquè puguen arreplegar-se.

 

 

El repartiment de mascaretes es realitzarà mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia en els pròxims dies. L'acord amb els col·legis farmacèutics també inclou el subministrament de mascaretes a "preus raonables" per a la resta de la població.

En aquest sentit, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que amb l'arribada aquest dimarts de matinada del nové avió procedent de la Xina amb material sanitari, ja s'han rebut 12 milions de mascaretes des del mercat asiàtic.