El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Festes d'Alcoi viatgen a Pamplona

La mostra s'ha dissenyat especialment per a l'ocasió, i inclou imatges, indumentària festera, objectes o cartells.
 

'De lo que nos une' és l'exposició que l'Associació de Sant Jordi ha preparat per a portar a Navarra, on estarà al Palau del Condestable a partir del 30 de juny.

Les Festes d'Alcoi tindran el seu espai especial en les festes de Sant Fermín de Pamplona gràcies a una exposició sobre els Moros i Cristians. El nom és 'De lo que nos une. De San Jorge a San Fermín", i recull una sèrie d'elements identificatius de la festa alcoiana que, a més, tenen relació amb la festa navarresa. L'assessora artística de l'Associació de Sant Jordi, Mónica Jover, explica en el video les moltes similituds que tenen amb la festa de Sant Fermín, com sants coetanis, presentació de cartell amb polèmica inclosa, o els colors roig i blanc.

La mostra s'inaugurarà el pròxim 30 de juny en el saló gòtic del Palau del Condestable de Pamplona, i allí estarà sense una data de finalització durant totes les festes de San Fermín. S'ha fet un disseny específic per a la sala on estarà exposat, i es podran vore objectes, indumentària, cartells o fotografies, entre altres. Part de la mostra vindrà a Alcoi en un futur perquè també es puga gaudir d'ella al MAF.