El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de festes de Moros i Cristians de Sant Blai ajorna els càrrecs de 2021 a 2022

Des de l´Associació volen expressar la solidaritat i tot el suport a tots els càrrecs que s´han vist afectats per aquestes decisions.

L'Associació de festes de Moros i Cristians de Sant Blai es va reunir per a prendre una sèrie de decisions de cara al 2021

El dissabte 20 de juny de 2020 es va celebrar sessió ordinària de l'Assemblea General de l'Associació de festes de Moros i Cristians de Sant Blai, a la qual van assistir representants de l'Ajuntament, de la Parròquia, de l'Associació i de les nou filaes. Es van tractar, entre d'altres assumptes, el punt de l'ordre del dia relatiu a la previsió er a les festes de l'any 2021.

Com bé diu el comunicat oficial, el fet de que no es puguen celebrar tots els actes dels Panellets de les filaes i de l'Associació, han fet que es prengueren aquestes decisions: 

  • Ajornar els càrrecs de l'any 2021 de capitans, capitanes i alferes, i proposar-los a l'any 2022.
  • Intentar realitzar l'acte de l'homenatge a les persones que compleixen 50 i 75 anys de festers, en les condicions que permet la normativa sanitària vigent.
  • Mantindre l´edició del llibre de festes, adaptan-lo a la situació actual.
  • Decidir en l´Assemblea de Festa Avant, la qual es realitzarà a principis de novembre, si les festes i els actes previs (el concert, la Publicació i l´Acapte) es poden desenvolupar en normalitat. 

Cal recordar que les festes de Bocairent es realitzen al febrer i, per tant, van poder dur a terme les festes de 2020. Ací el vídeo