El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les festes de Xixona ja tenen a la seua pregonera, la historiadora xixonenca Reyes Candela

Les festes de Xixona ja tenen a la seua pregonera, la historiadora xixonenca Reyes Candela
Les festes de Moros i Cristians se celebren del 18 al 20 d'agost

Del 18 al 20 d'agost tindran lloc les festes de Moros i Cristians de Xixona 2018 i el pregó que es llegirà el dia 14 de juliol anirà a càrrec de la historiadora xixonenca Reyes Candela

 La historiadora xixonenca, Reyes Candela serà la pregonera de les festes de Moros i Cristians de Xixona 2018 que se celebren del 18 al 20 d'agost.

La doctora en Història de l'Art per la Universitat de Sevilla i autora de la monografia 'L'obra arquitectònica d'Antonio Serrano Peral (1928-1968)', entre altres treballs, llegirà el pregó el divendres 14 juliol en el Parc del Barranc de la Font, a partir de les 21.00 hores, i a més es presentaran els càrrecs festers i es lliurarà la batuta a qui dirigirà l'himne de festes.

La pregonera defineix les festes de moros i cristians de Xixona en tres paraules: “color, música i soroll”. a més reconeix que li va fer moltíssima il·lusió rebre la trucada de l'alcaldessa, Isabel López, per a comunicar-li que l'Ajuntament havia pensat en ella per a llegir el pregó de les festes. “Després de l'alegria inicial, de seguida em va entrar molta preocupació, per la responsabilitat que suposa ser pregonera, però després vaig pensar que tots els que aniran a veure'm són xixonencs que viuen aqueix acte amb molt afecte”. A més diu que serà un pregó diferent, “no tant en el fons com en la forma, però va a sorprendre”. També explica que se centrarà en el sentiment, “en la relació de la meua família amb les festes”.