El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les flors solidaries de la Fundació Novaterra, recapten més de 30.000 €

Flors de Pasqua abans de ser repartides / Foto: Fundació Novaterra

La fundació a venut més de 15.700 flors solidàries.

La Fundació Novaterra ha tancat la seua campanya solidària “Més que una flor” amb una recaptació de 30.000 € després d’haver venut més de 15.700 flors entre empreses i persones particulars. El 10% del total d’aquestes vendes s’han realitzat en Alcoi.

Un Nadal més la Fundació Novaterra posa en marxa la seua tradicional campanya nadalenca de “Més que una flor” i un any més ha sigut un èxit, han recaptat 30.000 €. Més de 25 anys en el que la fundació aprofita la venda de flors de Pasqua que es realitza durant les festes de Nadal per a fer una col·lecta de diners. Aquest fons serà destinat a un projecte d’inserció sociolaboral, més necessari que mai amb la situació actual.


La fundació valenciana ha destacat que a Alcoi s’ha realitzat més del 10% de la venda total de les flors solidàries posades a la venda. Han participat institucions com l’Ajuntament d’Alcoi, el Campus d’Alcoi de la UPV, els col·legis Carmelites Vedruna Alcoi i La Salle i una gran quantitat de persones que han volgut posar el seu granet de sorra als itineraris d’inserció que desenvoluparà Novaterra.


En aquest 2020 la fundació calcula que ha ajudat a trobar feina a més de 150 persones en plena crisi COVID-19. Novaterra destaca que la solidaritat mostrada per totes les empreses i particulars donarà moltes més possibilitats a persones que estan patint dificultats per trobar treball.