El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les gimnastes del Sant Jordi tanquen la temporada 2019 al Euskalgym

Gimnastes del CGR Sant Jordi

El passat cap de setmana, les gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica i Esportiva Sant Jordi van finalitzar la temporada amb el torneig Euskalgym, celebrat a Bilbao.

El conjunt cadet format per Maria Muñoz, Claudia Galera, Olivia Santoyo, Claudia López i Helena Gisbert va aconseguir el millor resultat, ja que van acabar en la octava posició de la classificació general, amb la tercera millor nota de la Comunitat Valenciana. Rocío García va quedar en la sèptima posició en la modalitat individual.

Pel que fa al conjunt infantil integrat per Ainara Linares, Lucía Gozálbez, Lídia López, María Abad i Edurne Nicolau va finalitzar en la posició 24 i la juvenil, Zaida Beneyto, que també va participar en la modalitat individual, va acabar en la posició 20.

El CGR Sant Jordi va aportar dos de les seues gimnastes de nivell absolut, Elba Navarro i Ana Micó, cedides temporalment al Club Chamarra d´Elx i el Sant Vicent, que van finalitar en la posició 14 i 21, respectivament.

Només va concloure la competició, les gimnastes del CGR van poder vore a les millors gimnastes de l´àmbit internacional, que van prendre part en la XIV Gala Euskalgym.