El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les glòries se celebraran el dissabte 27 d'abril a les 17:30 h amb el recorregut de la glòria infantil

L'acte es desenvoluparà en el següent ordre: primer els Gloriers Oficials i després els infantils. 

Ajuntament i Associació de Sant Jordi (ASJ) han decidit ajornar tant la glòria infantil com l'oficial del carrer aquest dilluns 22 d'abril a causa de la pluja. Finalment se celebrarà el dissabte 27 d'abril a les 17:30 h amb el recorregut habitual de la glòria infantil: del Partidor fins a Esglèsia Sant Jordi.

Ací us deixem el comunicat oficial provinent de l'ASJ:

Celebrada la reunió anunciada entre Regidors de l'Ajuntament d'Alcoi, la Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi, i representants de les quatre societats musicals de la ciutat, a la vista de les previsions que anuncien una alta possibilitat de pluja, s'ha acordat suspendre la Glòria Infantil.

Barallades les diverses possibilitats per a poder realitzar els actes suspesos, Glòria Oficial i Glòria Infantil, s'ha acordat realitzar els dos actes conjuntament dissabte que ve 27 d'abril.

La Glòria Oficial començarà a les 17.30 hores des del Partidor, i seguida per la Glòria Infantil. Els actes baixaren per Sant Nicolau, plaça de Espanya i Sant Tomàs, per a finalitzar a l'Església de Sant Jordi.