El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les grans finals de bàsquet i futbol de Trofeu Filaes, en directe per ARAMULTIMÈDIA

  • Una retransmissió oferida per l'Ajuntament d'Alcoi-Centre d'esports.

Tot i que en la Setmana del Trofeu filaes d'Alcoi s'ha colat un clàssic entre Barça i Reial Madrid, l'expectació continua centrada en viure i gaudir de la Festa esportiva més important de l'any. Perquè aquells que estan en la platja o tornant de viatge per a assistir a la Glòria, ARAMULTIMÈDIA vos ofereix en directe pel seu canal de YouTube la retransmissió de les finals de bàsquet i de futbol sénior. Serà a partir de les 18 hores amb el patrocini del Centre d'esports de l'Ajuntament d'Alcoi.

ARAMULTIMÈDIA acosta un dels esdeveniments esportius i festers més importants del planeta a aquells que no hi puguen estar al pavelló Mutua Levante del poliesportiu Francesc Laporta aquest dissabte. Aquells que apuren eixos dies de fred i refredat a la platja o que han decidit viatjar en Setmana Santa, poden viure des del sofà o el cotxe les grans finals de bàsquet i futbol.

Serà pel canal de YOUTUBE d'ARAMULTIMÈDIA a partir de les 18 hores. Primer el bàsquet (BENIMERINS-CORDONEROS) i després el futbol (les semis es juguen dissabte de vesprada, però els possibles finalistes són: Cruzados, Cides, Vascos, Almogàvers, Andalussos, Ligeros, Verdes i Abencerrajes.

La retransmissió serà a 3 càmeres i la narració anirà a càrrec de Marc Grau Sanjuan. Entrevistes a peu de pista, Marc Grau Blanquer i la producció és cosa de Mireia Martí. La realització la porta Octavi Masià.

En el transcurs de la retransmissió, s'entrevistarà als càrrecs festers i als responsables del centre d'esport d'Alcoi.