El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les grans superfícies comercials tancaran durant Festes de Moros i Cristians perquè els treballadors les puguen gaudir

El Centre Comercial

La Generalitat ha declarat hàbils els dies 10,14 i 17 d'abril, dates pròximes a les festes que poden suplir el tancament

El 22, 23 i 24 d'abril les grans superfícies de la ciutat no obriràn les seues portes per garantir que els treballadors puguen disfrutar de les Festes. El compromís va ser adquirit en 2016 mitjançant un acord entre Ajutnament, Cambra de Comerç, ACECA i la Federació de Comerç d'Alcoi.

Els dies en què Alcoi celebra les Festes de Moros i Cristians durant 2022 són 22, 23 i 24 d'abril. Les grans superfícies de la ciutat no obriran les seues portes divendres 22  i dissabte 23, que han sigut declarats festius locals, ni tampoc diumenge, 24 d’abril. D'altra banda, l'Observatori de Comerç de la Generalitat ha declarat hàbils els dies 10,14 i 17 d'abril, dates pròximes a les festes que poden suplir el tancament durant la festivitat local.

Després de dos anys d'obligat parèntesi per la crisi sanitària del coronavirus, es repren el compromís que es va aconseguir en 2016 a través d'un acord amb l'Ajuntament, al qual també es van adherir la Cambra de Comerç, l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç d'Alcoi ‘Alcoi Comercial’.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, considera que “el compromís que novament demostren les grans superfícies, recobra un significat especial en un any en què la celebració dels Moros i Cristians s'espera amb una major il·lusió. L'Ajuntament i la ciutadania en general agraeix  l'esforç, la comprensió i la bona predisposició de tots els agents implicats i especialment, de les grans superfícies que formen part del nostre teixit comercial i que segueix mostrant el seu compromís amb la nostra ciutat mantenint vigent l’acord que van adoptar amb les diferents entitats locals”.