El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les grans superfícies tanquen, de nou, per festes

Ja són quatre anys consecutius que s'arriba a aquest acord amb les grans superfícies. El xicotet comerç té llibertat horària.

Ajuntament d'Alcoi, Cambra de Comerç, Federació de Comerciants i les grans superfícies del terme municipal han tornat a acordar tancar les portes dels comerços grans durant les festes de Moros i Cristians, i que així els treballadors puguen gaudir de les festes. Recordeu que enguany les festes se celebren el 25, 26 i 27 d'abril, i l'acord afecta dissabte i dilluns, declarats festius locals.

És el quart any que es tanca aquest acord, i des del consistori la regidora Vanessa Moltó valora "l'esforç i la comprensió de les grans superfícies que estan al terme municipal d'Alcoi cap a les nostres Festes de Moros i Cristians", i assegura que "sabem, perquè ens ho han traslladat personalment, que molta gent de la ciutat valora molt positivament aquesta decisió".


Any 2017: Els treballadors de les grans superfícies lliuraran en festes d'Alcoi.

Any 2018: Les grans superfícies comercials d'Alcoi, tancades 22, 23 i 24 d'abril. El xicotet comerç sí té llibertat horària

Any 2019: De nou, les grans superfícies no obriran en festes d'Alcoi