El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Les grans superfícies tanquen, de nou, per festes

Ja són quatre anys consecutius que s'arriba a aquest acord amb les grans superfícies. El xicotet comerç té llibertat horària.

Ajuntament d'Alcoi, Cambra de Comerç, Federació de Comerciants i les grans superfícies del terme municipal han tornat a acordar tancar les portes dels comerços grans durant les festes de Moros i Cristians, i que així els treballadors puguen gaudir de les festes. Recordeu que enguany les festes se celebren el 25, 26 i 27 d'abril, i l'acord afecta dissabte i dilluns, declarats festius locals.

És el quart any que es tanca aquest acord, i des del consistori la regidora Vanessa Moltó valora "l'esforç i la comprensió de les grans superfícies que estan al terme municipal d'Alcoi cap a les nostres Festes de Moros i Cristians", i assegura que "sabem, perquè ens ho han traslladat personalment, que molta gent de la ciutat valora molt positivament aquesta decisió".


Any 2017: Els treballadors de les grans superfícies lliuraran en festes d'Alcoi.

Any 2018: Les grans superfícies comercials d'Alcoi, tancades 22, 23 i 24 d'abril. El xicotet comerç sí té llibertat horària

Any 2019: De nou, les grans superfícies no obriran en festes d'Alcoi