El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les grues ja han iniciat la construcció del Bracal de Muro

Primeres obres al Bracal / Pàgina oficial de Facebook de Vicent Marzà

Fa 11 anys que el col.legi està en aules prefabricades, conegudes com a 'barracons'

Els barracons del CEIP El Bracal de Muro han acollit la darrera reunió sobre el futur col·legi. En l'espai on ha de construir-se el nou centre ja es pot veure la primera maquinària pesant. Si es compleixen els terminis estipulats al contracte de licitació, el nou Bracal podria estar enllestit en octubre de 2020, el que significa que la comunitat educativa disposaria del nou centre a partir del curs escolar 2020/2021.

Vicent Marzà, conseller d'Educació, ha anunciat a les seues xarxes socials la darrera reunió entre el director general d'infraestructures, Víctor García, altres autoritats i comunitat educativa sobre el Bracal. Marzà ha destacat que la reunió ha sigut "molt fructífera" i que la col·laboració és "total" entre totes les parts.

A principi de setembre, s'inicià una actuació que està previst es prolongue durant els pròxims tretze mesos, el que significa que el nou CEIP El Bracal de Muro podria albergar activitat per a l'inici del curs escolar 2020-21. Fins ara els terminis es compleixen i les obres han començat a setembre.

Imatge de la reunió