El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les II Jornades Fotogràfiques Muro d'Alcoi s’inauguraran amb una exposició de l'alcoià Juan Carlos Climent

Cartells

Aquest esdeveniment tindrà lloc del 14 al 16 de setembre en l'Arxiu Municipal de Muro d'Alcoi

 Del 14 al 16 de setembre tindran lloc les II Jornades Fotogràfiques Muro d'Alcoi organitzades per l'Associació Fotogràfica Flasheros. Entre totes les activitats, es podrà gaudir d’un taller en el paratge natural de la Font Roja

Enguany, les II Jornades Fotogràfiques Muro d'Alcoi 2018, se celebraran el cap de setmana del 14 al 16 de setembre en l'Arxiu Municipal de Muro d'Alcoi.

L’organització d’aquest esdeveniment és de la mà de l’Associació Fotogràfica Flasheros i les jornades s’inauguraran amb una exposició de l'alcoià Juan Carlos Climent, titulada "Nepal: un salt quàntic", amb més de 40 fotografies en les quals el fotògraf alcoià mostra un recorregut per un país increïble en una experiència que enriqueix l'ànima. Si durant aquests dies no pogueres anar a veure-la, estarà en exposició anar a veure-la, estarà en exposició fins al 28 de setembre.

El dia 15 de setembre, hi haurà un taller a càrrec del fotògraf de naturalesa, Iñaki Relanzón, que s'impartirà de 9.00 a 20.00 en el paratge natural de la Font Roja a Alcoi. Qui vulga aprendre més sobre fotografia, el preu és de 80?€ i inclourà el menjar.

I per finalitzar, el dia 16 de setembre, hi haurà un col·loqui amb el mateix Iñaki Relanzón a porta oberta i gratuït per a tots els interessats.