El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les infantils del C.G.R. Sant Jordi es proclamen campiones provincials de rítmica

Gimnastes del C.G.R. Sant Jordi

El passat diumenge dia 29 de setembre es va disputar el provincial en Monforte del Cid. Les gimnastes del C.G.R Sant Jordi van tindre un gran èxit en les seues respectives proves.

 

 

Fins a Monforte del Cid es va desplaçar tan el conjunt infantil com el cadet del Sant Jordi. El conjunt infantil format per Ainara Linares, Lucía Gozálbez, Lídia López, María Abad i Edurne Nicolau van aconseguir la classificació per a la fase autonòmica del Campionat Nacional Base de conjunts, ja que van ser campiones del provincial. El conjunt cadet integrat per Maria Muñoz, Claudia Galera, Olivia Santoyo, Claudia López i Helena Gisbert, també va obtenir la classificació per al autonòmic, ja que van tindre la tercera millor nota.

Pel que fa a les individuals del C.G.R. Sant Jordi, Rocío García (cadet) i Zaida Beneito (juvenil), van obtindre la medalla de bronze en aquesta fase provincial de la Copa Base individual, aconseguint així, la participació en l’autonòmic.

Cal recordar que el próxim dissabte 5 d’octubre a Calp estan citades les gimnastes clasificades de cada provincia de la Comunitat Valenciana de nivell Base. D’aquesta competició ixiran seleccionades les que competiran amb els clubs d’altres provincies en l’última fase , del 6 al 10 de novembre, en Pamplona.