El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les infantils del CGR Alcoi es proclamen campiones d'Espanya

Campiones d'Espanya
  • El conjunt format per les gimnastes Júlia Aparis, María Torregrosa, Carla Palasi, Elsa Navarro, Claudia García i Gyselle Serrano es proclama Campió d'Espanya.

El conjunt d'infantils del CGR es puja al primer escaló del podi de la Copa Base de conjunts de gimnàstica rítmica d'Espanya a Santander.

El conjunt format per les gimnastes Júlia Aparis, María Torregrosa, Carla Palasi, Elsa Navarro, Claudia García i Gyselle Serrano va complir un somni divendres passat 28 d'abril.

Les gimnastes, acompanyades per les seues entrenadores i familiars, van viatjar a Santander per a disputar la Copa Base de Conjunts sense saber que tornarien a casa sent campiones d'Espanya.

Les infantils, després de la seua brillant actuació, van aconseguir enlluernar al públic i jurat, i van adquirir una nota final de 21.850, superant al CD La Victòria de Valladolid amb 21.400 i al Club D.E. Rítmica Sierra Madrid CV. amb 20.600.

Els missatges de suport i enhorabona han corregut com la pólvora en les xarxes socials. Entre altres, el Club Gimàstica Rítmica Alcoi s'ha bolcat en els seus gimnastes i va llançar immediatament un missatge d'admiració per les seues “xicotetes”. “Aquestes xiquetes ens han donat una lliçó de vida. Per molt mal que es posen les coses, mai s'ha de tirar la tovallola”. A més, en la mateixa publicació, el club també va voler fer esment especial a tots els “papis i mamis” que acompanyen sempre en les aventures de les gimnastes.

 

Instagram CGR