El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les instal·lacions esportives municipals comencen a obrir amb cita prèvia

Caldrà reservar amb 24 hores d'antelació per correu electrònic en esports@alcoi.org o per telèfon 96 553 71 09 (horari de 8 a 14 h), excepte en el tenis i pàdel que cal telefonar al 96 554 07 56 (horari de 8 a 22 h).

Iniciada la fase 1 de la desescalada algunes de les instal·lacions esportives municipals d’Alcoi han començat ja a reprendre l’activitat. Entre elles les ubicades al poliesportiu Francisco Laporta, per a les quals s’ha de sol·licitar cita prèvia.

Concretament, des del passat dissabte es pot fer ús de les pistes de tenis, pàdel i atletisme situades en el Poliesportiu Municipal “Francisco Laporta”; la pista poliesportiva situada en la Piscina Municipal “José Trenzano Alós” (per a realitzar la modalitat esportiva de Patinatge Artístic); el camp de tir amb arc “Mascarelles”, situat al costat de la Piscina Municipal “José Trenzano Alós”; les pistes de petanca, situades en la zona del Romeral i Plaça Al-Azraq; el circuit de bmx, que està recinte firal del viaducte; i el camp de futbol municipal “El Collao”. Totes aquestes instal·lacions són desinfectades seguint el protocol corresponent.

Caldrà reservar amb 24 hores d'antelació per correu electrònic en esports@alcoi.org o per telèfon 96 553 71 09 (horari de 8 a 14 hores), excepte en el tenis i pàdel que cal telefonar al 96 554 07 56 (horari de 8 a 22 hores).

Adequació de les instal·lacions

Els vestuaris i fonts romandran tancats i que cal seguir totes les recomanacions de les autoritats sanitàries, havent d'acreditar-se en el punt de control per a poder accedir al terreny de joc.

Amb el protocol d'accés establert, s'ha habilitat un únic accés al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. S'accedirà per la porta principal situada en carretera de la Font Roja. Una vegada s'accedisca per aquesta porta a l'interior del poliesportiu, haurà de dirigir-se a la zona de Punt de Control i Desinfecció, que es troba a l'entrada principal dels pavellons esportius. En aquest punt, els operaris municipals, confirmaran la reserva i els ajudaran en la mesura que siga possible en aquelles qüestions que siguen necessàries. També en aquest punt trobaran productes per a la desinfecció de mans.

Els tres espais esportius que es troben en aquest poliesportiu estaran delimitats i no es podrà accedir a cap altre espai esportiu. S'hauran de respectar els altres espais esportius habilitats, estant prohibit accedir a qualsevol altre espai que no siga el reservat.

Horaris

Pel que respecta als horaris, les el Poliesportiu Francisco Laporta obri  de dilluns a dissabte de 8 a 22 h i diumenge de 8 a 14 h. La Pista Poliesportiva de la Piscina Municipal de dilluns a divendres de 15 a 21 h, i dissabte de 10 a 14 h.

Les pistes de petanca del Romeral de dilluns a dissabte de 9 a 12 h i de 18 a 21 h i diumenge de 9 a 13 h, mentre que les d'Al-Azraq obriran de dilluns a dissabte 16 a 19 h i els diumenges de 9 a 13 h. El camp de tir amb arc el farà de dilluns a divendres de 8 a 13 h i de 16 a 21 hores i dissabtes de 8 a 13 h, mentre que el circuit de BMX obrirà de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge de 19 a 14 h.