El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Jornades de Cultura Urbana del Campus d’Alcoi compten amb els rapers ‘Hander’ i ‘Soen’

Les sessions tindran lloc en el Saló de Graus 'Roberto García Payá' de l'Edifici Carbonell el dijous 11 de novembre a partir de les 10 h.

Pel matí les jornades tenen un enfoc més científic amb temes com el papre de les ciutats, els incendis forestals o la contaminació lumínica, mentre que per la vesprada, tres rapers participen per parlar de l'expressió juvenil a través d'esta disciplina musical.

La Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ organitza les primeres Jornades de ‘Cultura Urbana’. Les sessions tindran lloc en el Saló de Graus 'Roberto García Payá' de l'Edifici Carbonell el dijous 11 de novembre a partir de les 10 h. Les inscripcions es poden formalitzar de manera gratuïta en el següent enllaç.

Pel matí les jornades tenen un enfoc més científic. Saskia Deborah Keesstra, investigadora del Soil, Water and Land use Team parlarà sobre “El paper de les ciutats, l'aigua i el sòl en els Objectius del Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides”.

A continuació, Artemi Cerdà, investigador principal del Soil Erosion and Degradation Research Group, donarà a conéixer “Els incendis forestals i el seu paper en la gestió de zones urbanes i periurbanes”.

Les sessions del matí finalitzaran amb “La contaminació lumínica des del punt de les publicacions científiques a nivell mundial”, una conferencia impartida per Jesús Rodrigo Comino, del departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física, Facultat de Filosofia i Lletres, Campus Universitari de Cartoixa, Universitat de Granada.

La vesprada estarà dedicada a l’expressió juvenil.  Martín Jiménez Toribio; Andrés Gómez Toledo, més conegut com ‘Hander’; i Alejandro Gilabert López, més conegut com ‘Soen’, participen en la sessió “Freestyle com a forma d'expressió juvenil”. Tota la informació sobre les jornades es pot consultar en este fullet.

 

Soen

Martín Jiménez

Hander