El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Jornades per la Sostenibilitat de Muro fan la "Volta a Peu a les Pedanies"

Aquesta XV edició de les jornades porten realitzant activitats des del 7 de març, i aquesta, es considera com una de les activitats imprescindibles de la programació.

Durant el matí del 24 de març, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Muro, dins de la seua programació de les XV Jornades per la Sostenibilitat, ha realitzat la tradicional "Volta a Peu a les Pedanies".

Un gran nombre de participants de totes les edats han començat aquesta ruta des de la Casa de Ferro a les 8.45 h del matí, per a dirigir-se a recórrer els camins que separen L'Alquerieta Jordà, Benàmer i Setla de Nunyes. Des d'aquest punt es van dirigir a Turballos i es va celebrar un esmorzar. A més, el Taller d'Ocupació "Murocupa't", ha realitzat un photocall perquè els participants pogueren tindre un record de l'activitat.

Més tard, a les 12.30 h, es van realitzar per als més menuts tallers amb temàtica ambiental a la plaça del Matzem, on s'han pogut fer instruments musicals o marcs per a fotografies a partir d'objectes reutilitzats.