El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les joventuts de Compromís elegeixen a Samuel Medina com a secretari comarcal

Samuel Medina
  • L'últim any les joventuts de Compromís han augmentat més d'un 50% la seua militància.
  • Medina té com principals objectius consolidar el creixement de les joventuts, apostar pel municipalisme i afrontar les eleccions municipals de 2023

 

Compromís a l’Alcoià-Comtat, després del Congrés Comarcal celebrat aquest dissabte, ha elegit a l’alcoià Samuel Medina com a secretari comarcal.

Com a principals objectius pels pròxims anys es marca consolidar el creixement de les joventuts, apostar pel municipalisme i afrontar les eleccions municipals de 2023 amb un projecte fort que defense a la gent de la nostra comarca.

A l’equip que dirigirà les joventuts se sumen joves de diferents pobles: Clara Payà, Bea Francés i Ivan Ferre (Banyeres de Mariola), Adrià Mompó (Alcoi), Paula Sánchez i Javi Sansalvador (Cocentaina) i Pepe Candela (Castalla). Com va explicar el nou secretari comarcal “aquest és un equip fort, col·laboratiu i preparat per fer front als reptes que tenim per davant".

L'últim any les joventuts de Compromís han augmentat més d'un 50% la seua militància, i segons Medina això demostra que “les persones joves volem participar en política i ens impliquem per transformar la nostra societat”. A més, afegeix que “a Joves PV i Compromís defensem la política feta des dels nostres pobles i ciutats i entenem que cal treballar per construir entre tots i totes el futur de la nostra comarca”.

Al Congrés Comarcal, que es va celebrar a Castalla, van assistir gran quantitat de joves i també van estar presents, entre d’altres, el Conseller d’Economia Rafa Climent i els portaveus de Compromís als diferents ajuntaments. Una elevada assistència que va ser molt ben valorada per Medina i que a parer seu demostra la implantació del projecte a la comarca.