El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les memòries de Josep Lluís Albinyana, primer president del Consell del País Valencià, es presenten en Alcoi

Josep Lluís Albinyana i Olmos (València, 1943).

La presentació tindrà lloc divendres 9 de novembre, a les 20.00 h, en el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi (C/ Vistabella 8).

L'obra, anomenada 'Un president sense país', ha estat escrita pel periodista Carles Senso a partir de moltes hores d’entrevistes amb Albinyana.

La xarrada de Josep Lluís Albinyana comptarà amb la presentació del candidat a l'alcaldia per Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, qui assegura el següent en referència a l'acte: “El president Albinyana no decep mai. Que ningú espere una conferència avorrida o una versió edulcorada del passat recent. Els militars, la monarquia, l’extrema dreta, els comunistes, el PSOE, la UCD... a tot fa referència Josep Lluís Albinyana com a actor directe d’aquell moment i sense pèls en la llengua”.

Aquesta presentació ha sigut organitzada pel col·lectiu de Compromís d’Alcoi, amb la col·laboració del Centre Ovidi Montllor i la llibreria Llorens, i s’emmarca en un seguit d’activitats que la formació nacionalista organitzarà, a fi de fer memòria i debatre la història, el present i el futur de l’autogovern dels valencians.