El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les millors tapes de l'edició del Tapeando a Xixona són les del restaurant L’Entrepà i la Cerveseria Doble L

Les millors tapes de l'edició del Tapeando a Xixona són les del restaurant L’Entrepà i la Cerveseria Doble L / Xixona
A banda dels premis per als establiments, també s'han sortejat premis per als clients

 L’edició del certamen gastronòmic Tapeando amb Torró per Xixona ha sigut un any més una delicatessen, i els guanyadors d’aquest any han sigut, el restaurant L’Entrepà i la Cerveseria Doble L per les seues sabroses tapes

El certamen gastronòmic Tapeando amb Torró per Xixona, un any més ha sigut tot un èxit organitzat per  l'Ajuntament de Xixona i l’AEX –Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de la localitat.

L’elecció del premi a la millor tapa ha sigut a càrrec de l’actriu Nuria Herrero amb un premi de 500 euros concedits pel Consell Regulador IGP Xixona i Torró d'Alacant a la tapa “Polvoró” del restaurant L’Entrepà, una croqueta de torró de Xixona i boletus amb cruixent de quicos, presentada amb el característic embolcall dels polvorons, un dels dolços típics de la localitat.

Per altra banda, el premi a la millor tapa i el de millor presentació ha sigut a càrrec dels consumidors: El primer pel “Ravioli cruixent” de la Cerveseria Doble L, un rollito farcit de secret i ceba escalfada amb salsa de torró de Xixona dotat de 400 euros, atorgats per Dipse Company S.L.

I el premi per a la millor presentació ha sigut una altra de les propostes del restaurant L’Entrepà, la “Terrina”, una sorprenent creació de carrilada i pollastre coronada amb puré de creïlla violeta al torró. El premi està dotat amb 300 euros concedits per l'empresa Ametla i Mel.

I els clients també han pogut gaudir de diversos premis: un viatge valorat en 500 euros oferit pels establiments participants, un pack Xixona Experience by B-News Comunicació, amb nit d'hotel i productes gourmet xixonencs, una nit d'hotel a casa Rural Xixona, una sopa gurmet per a dues persones en L’Entrepà, dos desdejunis complets en Gelateria Antiu Xixona Gelats Guti i una safata assortida de dolços típics de Pastisseria Escoda.

Cada any les tapes es superen i els carrer de Xixona s’omplin per a gent que vol assagiarles.