El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques pillen un poc de la loteria de Nadal amb dos dècims del quint premi venuts a Alcoi i Cocentaina

6.000 euros en Alcoi, i 6.000 euros en Cocentaina. Això és el que deixa ací la loteria de Nadal. Ara cal vore les terminacions, per exemple el Rotary Club Alcoi o l'Associació de Veïns de la Zona Nord tenen un premi de 100 euros per dècim. 

Dos papereries, una d'Alcoi i altra de Cocentaina, són les que han repartit un poc d'alegria en les nostres comarques aquest dia de la Grossa de Nadal. 

Al voltant de les 10 del matí arribava el primer dels premis a les nostres comarques: el número 29031, quint premi, s'havia venut a la llibreria Rayas d'Oliver. Sacramento Navajas i Gabriel Sempere, mare i fill, han explicat ARAMULTIMÈDIA que han venut un dècim per terminal, i que sospiten que és a algú del barri. Així, 6.000 euros que alegraran el Nadal a una família.

I abans de les 12 del migdia, un nou premi es deixa vore a les comarques. En aquest cas és a la llibreria Blanes, al carrer Lluís Vives. La seua propietària María José Blanes està molt contenta perquè és la primera vegada que dóna un premi de la loteria de Nadal, i ha sigut amb el 02308, quint premi. Ens explica que també han venut un dècim per terminal, però que no saben a qui perquè ací compra loteria molta gent dels pobles d'El Comtat. Altres 6.000 euros que es queden per la nostra zona. 

Així les coses, dos dècims de quints premis venuts a les nostres comarques. Sembla poca cosa, però en els últims dos anys no havien tocat més que terminacions. Ara cal esperar també a la pedrea, on sempre s'agafa algun pessic. Fins ara ja sabem que tenen premi per coincidir la terminació dels dècims de l'Associació de Veïns de la Zona Nord o el Rotary Club Alcoy, amb 100 euros per dècim

Enguany la Grossa de Nadal s'ha fet esperar, i no ha eixit fins passades les 12,30 del migdia. Ha estat molt repartida també entre municipis de tota Espanya. A la nostra província s'ha quedat un poc a Benidorm, Oriola, la Vila Joiosa o Alacant. També s'han venut alguns dècims repartits de diferents premis, però cal destacar un quint premi, el 63025, que s'ha venut íntegrament a El Campello.