El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques conquisten La Caixa Màgica de Madrid

Madrid és el centre del tèxtil de la llar, amb una ampla representació d'empreses de les nostres comarques

Obri les portes la Fira Home Textiles Premium, el referent dels tèxtils per a la llar i la decoració. 84 empreses, amb 237 marques diferents omplin l'espai expositiu. 2 de cada 3 marques són valencianes, i d'aquestes, més de la meitat de la Vall d'Albaida, l'Alcoià i el Comtat

El conseller d'economia sostenible, Rafa Climent, ha inaugurat a Madrid la Fira Home Textiles Premium, tot un referent en decoració de la llar. Una fira amb més de 200 marques de 84 empreses diferents, i on les nostres comarques tenen un lloc referent. De fet, el 68 per cent dels expositors pertanyen a empreses valencianes, i d'aquests, més de la meitat són de les comarques de l'Alcoià, el Comtat o la Vall d'Albaida.

Rafa Climent ha destacat en la inauguració que la situació del sector ha tornat a xifres d'abans de la crisi, amb un creixement "de 200 milions en exportacions en tèxtil llar, a quasi 300 milions, del 2012 al 2017". Dades que, segons el conseller, "ens fa pensar que s'està treballant molt bé. El món ens compra eixa qualitat que fem".

A més del conseller d'economia, a la inauguració han assistit nombroses autoritats de les nostres comarques, com ara els presidents d'ATEVAL i AITEX, o diferents regidors com els alcoians Aroa Mira, Manolo Gomicia o Màrius Ivorra. També estaven presents el president de Fira València, José Vicente Gonzáles; i el president de TextilHogar José Manuel Revert.

Aramultimèdia està molt atent a tot el que passa ara mateix a Madrid, i et portarà d'ací poc diferents informacions des de la Caixa Màgica com ara la presentació de la plataforma ADDYNG per part d'AITEX, o l'assistència de l'empresariat de la comarca mitjançant ATEVAL.