El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques no tindran toc de queda i les reunions podran ser de fins a 10 persones

L'hostaleria, fins a les 00:30 h / AM

Gandia o Sant Vicent del Raspeig si que tenen toc de queda. 

Cap dels 32 municipis amb toc de queda estan a l’Alcoià, El Comtat i la Vall d’Albaida. El TSJCV ha autoritzat aquesta mesura del govern de Ximo Puig i tindran toc de queda municipis “que presenten major risc epidemiològic”. Altres mesures afecten el màxim de persones en reunions, horari d’hostaleria i oci nocturn. Les mesures estaran vigents fins al 25 de juliol.

Les reunions socials en àmbits públics i provats tindran un màxim de 10 persones. Aquestes restriccions es mantenen en l’exterior de l’hostaleria i els interiors de bars i restaurant seran de 6 persones.


L’oci nocturn es comportarà de la mateixa manera que l’hostaleria. Així, bars restaurants i pubs estaran oberts fins a les 00:30 h. Aquestes mesures han sigut autoritzades pel TSJCV des del 12 de juliol fins als pròxims 14 dies.


Dels municipis amb toc de queda, Sant Vicent del Raspeig és l’únic que tindrà toc de queda a la província d’Alacant. Tampoc es podrà estar al carrer d’1 a 6 de la matinada en municipis pròxims a les nostres comarques com Gandia o València.