El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques participaran en 'El Repte del Reciclatge' del Consorci TERRA

La presentació ha tingut lloc a Sant Vicent del Raspeig / Consorci TERRA

El 'Repte del Reciclatge' finalitzarà a Muro el 23 d'octubre

'El Repte del Reciclatge' és una iniciativa creada amb el fi d'informar correctament per augmentar la separació correcta de residus, fent possible el seu reciclatge posterior. La iniciativa està promoguda pel Consorci de Residus TERRA, la Conselleria de Transició Ecològica i Ecoembes. La iniciativa premiarà al municipi que aconseguisca incrementar els resultats de reciclatge d'envasos i millorar l'aportació d'envasos de plàstic, llandes i bricks al contenidor groc.

L'acció està emmarcada dins del Pla d'Acció d'Envasos de la Comunitat Valenciana per al període 2016-2020. Participen els 37 municipis del Consorci TERRA, del qual formen part pobles i ciutats de L'Alcoià, El Comtat i L'Alacantí. En la presentació ha estat present Isabel López, presidenta del Consorci TERRA. El 'Repte del Reciclatge' finalitzarà a Muro el 23 d'octubre. Aquest ha començat a Sant Vicent del Raspeig i també estarà a municipis com Alcoi, Cocentaina, Ibi, Mutxamel, Xixona, Agost o Sant Joan d'Alacant.

La campanya persegueix la interacció “cara a cara” amb el ciutadà, intentant que totes les accions siguen permeables a les organitzacions, tradicions i cultura de l'àmbit geogràfic sobre el qual s'actua. Es tracta que les pròpies institucions, organitzacions, clubs socials i esportius, associacions i centres d'ensenyament de cada localitat, siguen partícips i impulsores de la iniciativa.