El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques, presents un any més a Heimtextil, la fira del tèxtil de Frankfurt

La fira Heimtextil a Frankfurt
Acudiran 19 empreses de L'Alcoià i El Comtat

Les empreses valencianes suposen el 60% de les empreses espanyoles que acudeixen a la fira tèxtil. Aquest certamen ix, fins i tot, fora de les fronteres europees i aspira a acollir a uns 70.000 compradors i clients entre els 4 dies

Fins al divendres 12 de gener, obri les seues portes Heimtextil, una de les fires tèxtils internacionals més importants que té lloc a Frankfurt. 19 empreses de L'Alcoià i El Comtat acudeixen al gran certamen alemà. Aquestes són Francisco Jover, Antecuir, Colorprint Fashion, Comersan, Fernando Cerdá Blanes e Hijos, Textiles Frau Pérez, Globaltex, Gonzaga Export, Interfabrics, Hijos de Antonio Ferre, Juan Campos, Joyper, Textiles Olcina, Viuda de Rafael Gandía, Textilia, Trechel España, Vanico, Textiles Pastor i Textiles Visatex.

Les empreses valencianes suposen el 60% de les empreses espanyoles que acudeixen a la fira tèxtil. Des d'aquest dimarts 9 de gener fins al divendres 12 estaran expositors de 70 països. Aquest certamen ix, fins i tot, fora de les fronteres europees i aspira a acollir a uns 70.000 compradors i clients entre els 4 dies.

També hi haurà presència institucional valenciana a Alemanya. Segons l'agenda pública del Conseller d'Economia, Rafa Climent, acudirà a la Fira Tèxtil Hogar 'Heimtextil' el dimecres 10 de gener a les 9 h. L'acompanyarà Maria Dolores Parra, directora General d'Internacionalització.