El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les nostres comarques registren una ocupació hotelera del 90% per a Setmana Santa

Demanen als turistes que, en cas que acudisquen a un establiment hostaler, reserven amb antelació. 

El turisme d'interior pren força en l'època de pandèmia, ja que són molts els que volen evitar les aglomeracions de la costa. Segons xifres de l'Associació Turisme Alacant Interior, els allotjaments rurals associats "han superat el 90% de la seua capacitat actual" en Setmana Santa.

Turisme Alacant Interior confia en que els allotjament en zona urbana també s'òmpliguen. L'associació indica que "encara queden places, però "confinen en arribar també a un alt nivell d'ocupació".

'Si vens a Alacant Interior, assegura la teua taula'

L'hostaleria és part fonamental en el turisme de les nostres comarques. Des de Turisme Alacant Interior animen a tothom a fer la seua reserva per gaudir de la gastronomia amb antelació.

“Les restriccions actuals a causa de la situació sanitària han fet que els nostres bars i restaurants reduïsquen dràsticament el seu aforament. Per això hem llançat la campanya ‘Si vens a Alacant Interior, assegura la teua taula’, un missatge que volem que cale en turistes, però també en gent de la zona”, ha remarcat Indira Amaya de Ameglio, presidenta de Turisme Alacant Interior.

L'alt percentatge d'ocupació fa encara més rellevant una reserva que, a més, l'establiment agraeix per a poder distribuir bé les seues taules en temps de Covid-19. A més, la presidenta de l'associació d'empresaris turístics de l'interior d'Alacant ha destacat el suport que en aquest sentit reben els establiments a través de les plataformes de l'Ajuntament d'Alcoi i del Patronat Costa Blanca.