El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres a l’edifici de l’antiga escola de Cervantes estan molt avançades

Les obres a l’edifici de l’antiga escola de Cervantes estan molt avançades / Ajunt. Alcoi
S’espera millorar l'accessibilitat, instal·lar un nou accés a la planta superior i disposar d’un nou servei de dutxes.

Les actuacions dutes a terme a l’edifici de l’antiga escola de Cervantes estan més avançades i s’espera poder fer tot l’establit per poder acollir tallers de formació.

Les obres per homologar l’edifici de l’actual centre juvenil de Cervantes, ja estan en marxa i molt avançades.

Aquestes actuacions, que estan previstes d’acabar al llarg de l’estiu, estan valorades en 56.814 €, i una volta finalitzades es podran donar tallers formatius

Amb aquestes actuacions s’espera millorar l'accessibilitat en les dues plantes, instal·lar un nou accés a la planta superior, així com disposar d’un nou servei de dutxes en la primera planta de l'edifici.

I les tasques que ja han fet, han sigut: el tancament i acotament de les zones de treball, la demolició de l’antiga oficina i el forjat sobre el qual s’ha hagut de construir la nova escala de comunicació entre les dues plantes de l’edifici.

Aquestes obres s’estan duent a terme perquè amb el canvi de legislació estatal va suscitar la suspensió momentània dels tallers d’ocupació, i per a recuperar-los, s’està portant endavant l’adequació de les condicions de l'edifici perquè complisca amb els recorreguts d'evacuació del Document Bàsic de Seguretat contra Incendis.