El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres a l'illa de Rodes podrien començar el 2017

Més de 40 persones han assistit a la reunió / R. Lledó
Manolo Gomicia valora "positivament" les reunions amb els partits i les propostes ciutadanes

Més de 40 persones han assistit a la reunió que ha convocat l'Ajuntament d'Alcoi al Saló de Plens per decidir què fer a l'illa de Rodes. Hores abans, el PSOE s'ha reunit amb els altres grups municipals per conéixer també la seua visió. El regidor, Manolo Gomicia, ha valorat "positivament" ambdues reunions. Segons ha indicat el regidor Manolo Gomicia, "a 2017 s'iniciaran les obres si tots els tràmits van a bon ritme".

Més de 40 persones han assistit a la reunió que ha convocat l'Ajuntament d'Alcoi al Saló de Plens per decidir què fer a l'illa de Rodes. Hores abans, el PSOE s'ha reunit amb els altres grups municipals per conéixer també la seua visió. El regidor, Manolo Gomicia, ha valorat "positivament" ambdues reunions. Segons ha indicat el regidor Manolo Gomicia, "a 2017 s'iniciaran les obres si tots els tràmits van a bon ritme".

Fins al 14 de juliol, ciutadans i les entitats que ho desitgen poden presentar les seues propostes, ja que el 21 de juliol, l'Ajuntament presentarà el projecte a la Diputació d'Alacant. Cal recordar que Rodes és un dels tres projectes fonamentals del Pla DUSI, al que s'uneix el Campus d'Alcoi de la UPV i la Plaça Al-Azraq. El projecte de redacció de l'illa de Rodes començarà a octubre de 2016.

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26