El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres al pontó de Sant Jaume d'Alcoi obliguen a tallar el trànsit temporalment a la carretera del riu

Està arreglant-se el taulell del pont, amb una inversió de 43.800 euros

Els treballs no afecten la part superior del pont, ni al carrer Sant Jaume, on se circula amb normalitat. Però sí que s'ha tallat de manera temporal el carrer del Barranc de Na Lloba, que baixa al riu. 

Els treballs no afecten la part superior del pont, ni al carrer Sant Jaume, on se circula amb normalitat. Però sí que s'ha tallat de manera temporal el carrer del Barranc de Na Lloba, que baixa al riu per darrere de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. Els talls seran intermitents mentre duren les obres, que poden allargar-se entre tres i quatre setmanes. Segons han explicat des del consistori, l'actuació té un pressupost de 43.800 euros i són per a solucionar els problemes al taulell de la infraestructura.  

L'actuació és independent a la prevista a tot el carrer Sant Jaume, obres aprovades en els pressupostos participatius i en la que està previst s'invertisquen 95.000 euros. Recordem que és una modificació integral del carrer, que passarà a ser ciclovia amb una prioritat clara per vianants i bicicletes en detriment del cotxe. Per cert, que aquest mateix 19 de juliol s'acaba el termini perquè les empreses presenten propostes, i l'objectiu és poder adjudicar les obres al llarg de l'estiu perquè puguen executar-se a la tardor.