El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres de conservació i millora de l’institut Pare Arques van al ple de gener per poder començar la licitació

Com ja va passar amb els projectes d’Edificant del Real Blanc en 2018 i en el del Bosco en 2021, en la detecció de necessitats i millores ha participat tota la comunitat educativa.

Les actuacions a realitzar estan valorades en 1.431.165,57 €. Al ple de finals de gener es demanarà la sol·licitud de competències per poder començar amb la licitació de les obres.

El govern contestà va sol·licitar a Conselleria d’Educació l’adhesió al pla Edificant per a l’institut Pare Arques al ple de juliol de 2021, davant la necessitats de poder abordar les obres de conservació i millora dels recinte educatiu.

Una vegada acceptat des de Conselleria, es procedia a la fase II del Pla Edificant mitjançant la qual, el ple demana la delegació de competències per poder iniciar la licitació del contracte de les obres, que estan valorades en 1.431.165,57 €.

L’alcaldessa, Mireia Estepa, ha informat que durà aquesta sol·licitud de competències al ple de finals de gener. Com ja va passar amb els projectes d’Edificant del Real Blanc en 2018 i en el del Bosco en 2021, en la detecció de necessitats i millores ha participat tota la comunitat educativa, fruit d’eixe consens són els diàlegs mantinguts al si del Consell Escolar.

Segons Estepa: “amb aquesta última intervenció haurem dut les millores d’Edificant als tres centres d’educació obligatòria públics del nostre poble, un repte que administrativament ha suposat un esforç important per a l’entitat local, però que dona compliment a un dels nostres objectius de govern més importants: escoles en bon estat per a un ensenyament-aprenentatge en unes infraestructures òptimes”.