El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres de El Collao arrancaran la pròxima setmana

Les obres, que estava previst que estagueren acabades abans de que començarà la temporada, no han pogut complir les dates previstes perquè han hagut de retirar amiant

Les millores que estan fent-se al camp de l'Alcoyano començaran dilluns o dimarts de la setmana que ve. Ara toca reformar el bar i els serveis del Gol A i B.

Encara que algunes millores s’han pogut fer ja, com la impermeabilització de la grada del Gol B o pintar la grada de color blau, el gros de les obres tindran lloc a partir de dilluns o dimarts de la pròxima setmana.

A aquest primer partit de l’Alcoyano, que es disputa el proper cap de setmana, no hi haurà incidències per les obres, hi haurà que veure si afectarà o no al pròxim que es juga a casa dins de dues setmanes. Ara toca millorar el bar i serveis de Gol A i B.

Les obres, que estava previst que estagueren acabades abans de que començarà la temporada, no han pogut complir les dates previstes perquè han hagut de retirar amiant, per al que s’ha necessitat la intervenció d’una empresa especialitzada i un permís de Conselleria.

El regidor d’esports, Alberto Belda, ha explicat que en cas de que hi haja una incidència, s’informarà amb antel·lació.