El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres de l'eix per a ciclistes i vianants avancen a "bon ritme" i podrien finalitzar en octubre

Eix al seu pas per l'avinguda Tirant lo Blanc.

Paral·lalament s'està duent a terme la cimentació del pas Caseta Madrid-Paules i els treballs del nou carril en el carrer Mestre J. Ribera Montes.

L'Ajuntament d'Alcoi espera poder acabar les obres de l'eix per a ciclistes i vianant a finals d'octubre. Afirmen que l'actuació segueix a "bon ritme", i els avanços ja es deixen veure en el tram de les avingudes Tirant lo Blanc i Carmen Vidal.

Paral·lalament s'està duent a terme la cimentació del pas Caseta Madrid-Paules i els treballs del nou carril en el carrer Mestre J. Ribera Montes, zona del Romeral. Des del consistori recorden que en aquesta última zona "es resoldrà un gran problema de seguretat per als vianants i ciclistes, en concret el pas per baix del 'Pont de les Paules''".

El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, ha destacat que "les obres avancen a bon ritme, i és molt important recordar que treballem per a que no es perda cap plaça d'aparcament, per tant estem fent actuacions per a substituir les zones d'aparcament que desapareixen per altres pròximes perquè la ciutadania no es veja afectada, tal com vam anunciar".