El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres de Sant Francesc començaran en maig, després d'acabar Festes

Carrer Sant Francesc

El pressupost de l'obra serà sensiblement superior als 403.000 € i s'espera que l'actuació finalitze el pròxim mes d'agost.

Principis de maig de 2020, justament després de Festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Aquest és el termini per a iniciar les obres tant del carrer Sant Francesc com de la placeta de la Creu Roja i la Plaça Ramón y Cajal.

Des de l'Ajuntament han volgut evitar els possibles maldecaps que hauria ocasionat la coincidència de les obres amb els actes festers, que tenen lloc durant el mes d'abril, és per això que han anunciat que "la formalització del contracte es realitzarà a finals de març, per a començar les obres una vegada acabades les festes de Moros i Cristians".

També es coneix que el pressupost final de l'obra serà sensiblement superior als 403.000 €, i que amb un termini d'actuació de 3 mesos l'obra hauria d'estar acabada durant el mes d'agost. El pròxim pas serà l'adjudicació definitiva de l'obra a l'empresa millor valorada en la licitació -Hidráulicas La Foia SL-, un tràmit que hauria de tenir lloc en la Junta de Govern local del pròxim dilluns 2 març.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, parla sobre aquest projecte: "L'obra millorarà el carrer Sant Francesc, placeta Creu Roja i Ramón y Cajal, creant una plataforma única, convertint aquesta zona en accessible i evitant el perill de lliscaments actual. Una obra, que ens permetrà recuperar l'espai per a les persones i seguir amb la revitalització del centre d'Alcoi".