El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres del polígon iberut NPI5 podrien començar en 2020

A la reunió per a informar dels avanços en el NPI5 han acudit al voltant de 50 empresaris.

S'espera que el Ministeri de Foment atorgue pròximament l'autorització administrativa requerida per a la tramitació de l'inici de les obres del polígon NPI5.

L'Ajuntament d'Ibi té previst començar les obres d'urbanització de la nova àrea industrial NPI5 (coneguda popularment com a 'Alfaç VI') durant el pròxim any. Així ho han comunicat representants del consistori iberut en una reunió a la qual han assistit 50 empresaris del municipi.

S'espera que el Ministeri de Foment atorgue pròximament l'autorització administrativa requerida per a la tramitació de l'inici de les obres del polígon NPI5, un procediment que contempla la redacció del pla parcial, l'exposició pública, la resolució de possibles al·legacions i l'adjudicació.

A la reunió mantinguda amb els empresaris també s'ha informat que els propietaris de terrenys urbanitzats en el primer sector hauran d'avançar els diners per a la construcció d'una rotonda i un vial que comunique l'antiga carretera de Castalla amb la rotonda de l'autovia, uns diners que els seran reemborsats per la resta de propietaris a mesura que es vagen desenvolupant les altres dues fases.

Santi Cózar, tinent d'alcalde d'urbanisme, assenyala que "molts dels presents han agraït la informació rebuda a través d'aquesta reunió. A més, com a institució, l'Ajuntament s'ha oferit en tot moment per a fer aclariments i oferir tota la informació necessària. La cita ha tingut bona acollida i participació, i a mesura que vagen sortint dubtes s'aniran mantenint més reunions amb els empresaris".