El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les obres del vial ciclista-vianant finalitzaran en octubre

Obres en el carrer Mestre José Ribera Montes.

El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez ha destacat que "les obres avancen a bon ritme".

L'Ajuntament d'Alcoi estima que les obres del vial ciclista-vianant entre Cocentaina i Batoi acabaran a finals d'octubre. Per a complir els terminis, i acabar abans que finalitze octubre, s'està actuant en diversos punts al mateix temps.

Un dels punts on s'està treballant és la zona de l'estació de ferrocarrils i l'avinguda Carmen Vidal, on durant les pròximes jornades es produiran talls puntuals de circulació. Pel que respecta a la zona de l'Horta Major, es treballarà en el talús existent, afectant la circulació del carrer Font de Mariola. En Mestre J. Ribera Montes, en la Zona Colònia d'Aviació, està tallada la banda d'estacionament. Amb motiu d'aquestes obres, s'ha vist afectada la parada d'autobús d'aquest carrer, així com els contenidors de Residus Sòlids Urbans.

El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, ha destacat que "les obres avancen a bon ritme, i és molt important recordar que pretenem que no es perden places d'aparcament, per tant estem fent actuacions per a substituir les zones d'aparcament que desapareixen per altres pròximes perquè la ciutadania no es veja afectada".