El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les patinadores de l'Alcoià i El Comtat brillen en el Provincial

A l'Autonòmic de Vinaròs tractaran d'aconseguir els mateixos èxits

Cocentaina va acollir el campionat Provincial de Patinatge Artístic en les categories de Tercera, Cadet, Juvenil i Júnior. Les esportistes alcoianes i contestanes van aconseguir dominar a més d'obtenir la classificació per al pròxim Autonòmic que es durà a terme a la ciutat castellonenca de Vinaròs.

Cocentaina va acollir el campionat Provincial de Patinatge Artístic en les categories de Tercera, Cadet, Juvenil i Júnior. Les esportistes alcoianes i contestanes van aconseguir dominar a més d'obtenir la classificació per al pròxim Autonòmic que es durà a terme a la ciutat castellonenca de Vinaròs.

En Cadets, Raquel Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, aconseguia revalidar per quart any consecutiu el campionat Provincial. Meritori també és el subcampionat de Mar Vidal, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa. Ambdues disposen així del bitllet per a l'Autonòmic.

En Júnior, Sonia Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, també s'alçava amb el títol per segon any consecutiu en aquesta categoria, per davant d'Andrea Silva i Malena Solbes. Les tres esportistes també es van classificar per a l'Autonòmic de Vinaròs.

En Tercera, on els esportistes només executaven un programa obligatori, la campiona va ser Julia Sanoguera del CPA Santa Rosa, mentre que Fátima López i Judith Criado del CPA Alcoi, en el seu primer Provincial d'aquesta categoria, aconseguiren la quarta i cinquena plaça, respectivament.