El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les patronals de les Comarques Centrals busquen afiançar negocis amb altres empreses de la Comunitat Valenciana

Reunió de la plataforma amb altres patronals valencianes

Volen que enguany, la trobada entre clients i proveïdors que fa la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, tinga caràcter autonòmic.
 

Consideren necessari fomentar la indústria de proximitat perquè la pandèmia ha deixat latent "l'important perjudici que causa l'excessiva dependència d'altres mercats com l'asiàtic".

Les patronals de les nostres comarques, FEDAC, COEVAL i IBIAE, que formen la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, s'han reunit amb altres associacions empresarials del territori per a tractar qüestions d'interés comú. I una de les principals qüestions ha sigut la necessitat de potenciar la indústria de proximitat, les relacions empresarials amb negocis a prop nostre, perquè la pandèmia ha deixat latent que la dependència d'altres mercats pot suposar un problema.

Així, s'ha proposat a les altres entitats empresarials de la Comunitat Valenciana fer una trobada entre clients i proveïdors de caràcter autonòmic. La Plataforma ja ha fet aquesta torbada en tres edicions, però sempre limitada a les nostres comarques. Ara és el moment d'estrényer contactes amb altres empreses territorials. "Ampliar la possibilitat de participació a empreses associades d'altres comarques de la Comunitat valenciana pretén valorar l'interés que pot tindre trobar nous clients i proveïdors a prop, amb el consegüent estalvis logístics i un servei proper que pot atendre amb immediatesa qualsevol problemàtica que sorgisca", expliquen des de la Plataforma.

En la reunió, que ha sigut telemàtica, han participat les patronals de la Safor, el Camp de Morvedre i Elx, a més de la confederació empresarial de la Comunitat Valenciana.