El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les piscines municipals d'Alcoi milloren les xifres en comparació a 2017

Dia dels xiquets a les piscines

S'han invertit 100.000 euros per tal de millorar les instal·lacions.

Aquest any ha augmentat en 4.379 assistents més que l'any passat.

A pesar del mal temps que s'ha pogut vore al final d'aquest estiu, aquest any ha augmentat les xifres d'assistents en comparació a l'any passat. A la piscina municipal José Trenzano han anat 23.986 persones; a la de Caramantxel Juan Agudo Garat, 16.933 persones, i a la de Batoi 9.126 assistents, tenint un total de 50.045, 4.379 més que l'any passat.

Cal recordar que aquest mateix any s'han invertit un total de 100.000 euros, 70.000 més que l'any passat, per tal de millorar les infraestructures i donant-los una millor manutenció. A la piscina municipal José Trenzano s'ha canviat la gespa natural per una artificial per les constants creació de forats i fang que es produïa. També s'han instal·lat 3 pèrgoles per tal de donar més ombra; un sòl de seguretat per a la zona més infantil; han formigat els laterals de la piscina esportiva; canviat el filtres de la piscina i han fet alguns canvis a l'interior del bar per a donar-li un millor aspecte.

Pel que fa a la de Batoi, s'han millorat les ombres i s'ha pintat, i a la piscina de Caramantxel han canviat i millorat l'accés tant a la piscina com al bar, fent alguns canvis en les rampes i la porta, i també han canviat la canaleta del desaigüe.

Alberto Belda, regidor d'Esports, recorda que "Les inversions per millorar les piscines municipals, unit a les noves tarifes i la implantació de bons que vam crear, ha produït un considerable augment d'usuaris en les darreres temporades. A més també s’ha augmentat l’oferta lúdica".

A més a més, cal destacar que durant tot l'estiu, el punt de les entrades ha tingut diferents beneficis per als consumidors, en aquests casos, els menors de 5 anys tenien entrada gratuïta, però a més, tant els més jóvens com els jubilats disposaven d'un tipus de descompte, per no oblidar que en el dilluns de cada setmana eren gratuïts per a tots els jubilats.