El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les piscines registren més de 52.000 usuaris

Suposa un increment del 16 per cent respecte a l'any passat, i del 37 per cent des del 2015. Des de la regidoria d'esports reconeixen que part de l'èxit el té el bon temps d'aquest estiu, però també les millores de les piscines, les noves tarifes i l'increment d'oferta lúdica.

L'estiu del 2019 registra un rècord pel que fa als usuaris de les piscines municipals. Segons les xifres oferides per l'Ajuntament, la xifra total és de 52.027 usuaris, la majoria d'ells, més de 25.000, en agost. Per piscines, la municipal José Trenzano té 23.500 usuaris, la de Caramanxel 17.700, i la de Batoi 10.700.

Suposa un increment del 16 per cent respecte a les xifres de l'any passat, i des del 2015 un acumulat del 37 per cent. El regidor d'esports Miguel Juan considera que "les inversions per millorar les piscines municipals, unit a les noves tarifes i la implantació de bons que vam crear, ha produït un considerable augment d'usuaris en les darreres temporades, encara que hem de tindre en compte que el bon temps també és un element que influeix. A més també s'ha augmentat l'oferta lúdica".

Les activitats lúdiques han suposat l'assistència de més de 1.800 persones, entre el dia dels majors, el dia dels joves, els unflables i els concerts a la nit en la piscina.