El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les pistes de pàdel i tenis del Francisco Laporta es podran reservar en línia a partir de l’1 de febrer

Pàdel / Pixabay

Es podrà fer la reserva amb antelació d'1 dia en els horaris disponibles

El Centre d’Esports continua implementant millores als seus serveis i digitalitzant la reserva d’espais esportius. A partir de l'1 de febrer s'utilitzarà un sistema digital de reserves en temps real que evita que les persones interessades hagen de telefonar per reservar les pistes de pàdel i tenis del Francisco Laporta.

Es podrà fer la reserva amb antelació d'1 dia en els horaris disponibles i sempre en hores en punt i per un període de temps de 60 o 120 minuts. Una vegada realitzada la reserva, arribarà un email de confirmació a la persona que realitza la reserva (només és necessari que reserva un dels jugadors). Aquest email serà el que s'haurà d'ensenyar a l'operari del poliesportiu perquè comprove que és vàlida la reserva. També es pot mostrar el mòbil amb l'aplicació i la reserva confirmada.


El pagament s'efectuarà en la consergeria del poliesportiu abans de jugar la partida com fins ara i segons el preu públic estipulat per a cada jugador.


El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha destacat que: “El Centre d’Esports segueix amb la implementació de millores dels serveis públics, la modernització de l'administració i l'acostament de les eines digitals als ciutadans per a facilitar el dia a dia d'aquests, aprofitant els recursos existents en altres departaments”.


A continuació podeu consultar les instruccions per reservar facilitades per la regidoria d’Esports: