El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les polítiques socials valencianes, a debat en Alcoi

Saló d'actes Centre Cultural Mario Silvestre

L'acte obert a totes les associacions interessades i a la ciutadania en general serà el dia 7 de febrer a les 19.30 h en la sala d’actes del centre cultural MarioSilvestre.

Aquest dijous dia 7 de febrer a les 19.30 Alcoi acollirà una xerrada amb 'dos pesos pesats' dels serveis socials valencians: la Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, i la Directora General de Serveis Socials, Mercé Martínez.

Faran un balanç de l’estat d’aplicació de les noves polítiques socials mampreses per la Conselleria de Mònica Oltra, i explicaran projectes a mitjà i llarg termini respecte als nostres serveis socials.

Ambdues dones han estat molt implicades en el desenvolupament de les noves polítiques socials de la Generalitat Valenciana, com la renda valenciana i la nova llei de serveis socials. Llei que adequa el sistema de serveis socials a les necessitats de la ciutadania i els dóna la consideració de serveis essencials i d'interés general, la qual cosa permeta blindar-los i garantir-los.

L'acte obert a totes les associacions interessades i a la ciutadania en general serà el pròxim dia 7 de febrer a les 19.30 en la sala d’actes del centre cultural Mario Silvestre.