El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les portes del Castell de festes d’Alcoi tornen a obrir-se i es regala un casc de Sant Jordiet fabricat en cartó

Les portes del Castell de festes d’Alcoi torna a obrir les seues portes i regala un casc de Sant Jordiet fabricat en cartó
L'horari de visites és tots els dies fins al 19 d’abril, de 9.30 a 13 h i de 17.30 a 19.30, menys el diumenge 8, en sessions de 30 minuts

El Castell de Festes d’Alcoi obri les seues portes i enguany hi ha novetats. Pots anar a visitar-lo fins al dia 19 excepte el dia 8 d’abril.

Com cada any, des de 2014, el Castell de Festes d’Alcoi torna a obrir les seues portes, i enguany hi ha novetats. La visita al cartell sempre és tot un èxit, per això s’han anat incorporant any rere any millores com: un audiovisual i vídeo-mapping, el cavall del Sant Jordiet per a poder fer-se selfies o les visites teatralitzades de fa dos anys.

Ara, la novetat és que es reparteix un casc de Sant Jordiet fabricat en cartó per a cada assistent, una manera d’augmentar les visites i atraure el públic més jove.

El castell es pot visitar fins al 19 d’Abril i estarà obert cada dia excepte el dia 8. L’horari és de 9.30 a 13 h i de 17.30 a 19.30, amb sessions cada 30 minuts.

Per a poder anar, es necessita comprar les entrades, que estan a la venda en la taquilla del mateix Castell i en www.ticketalcoi.com. Els preus són de 0,50 € per a les persones d’entre 5 i 15 anys, 1,50 € per als majors de 15 anys i gratuït per als menors de 5 anys. També es poden fer reserves de grups, per correu a festes@alcoi.org o crida'n al telèfon 96 553 71 00 extensió 1231

El regidor de Festes, Raül Llopis, anima a tots visitar i gaudir d’aquest espai tan emblemàtic de les festes alcoianes: “Poder entrar al castell sempre ha sigut un somni per a totes les xiquetes i xiquets alcoians, pujar allí dalt i al cavall blanc del Sant Jordiet era un anhel que vam fer realitat i que cada abril podem gaudir tots, menuts i grans, i aquest any a més amb el casc de Sant Jordiet podrem tindre unes fotos més divertides”.