El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les promeses del futbol juguen a Alcoi. Parlem amb Víctor Hugo Ribes del Trofeu Internacional de l'ASJ

Porto,  Nizhny Novgord i FC Lokomotiv: els equips forasters

Equips com Oporto, València, Mallorca, Atlètic de Madrid, Betis o Getafe estaran a Alcoi. Concretament el futbol base d'aquests grans equips. Molts d'aquests xiquets estaran jugant, de segur, a les màximes categories. Ara, xiquets de les nostres comarques, podran jugar contra ells. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Víctor Hugo Ribes, ponent de Modernització i Nous projectes de l'Associació de Sant Jordi (ASJ) per saber l'última hora.

Una de les novetats d'aquest III Trofeu Sant Jordi de futbol base 'Premis Sant Jordi' serà que el CD Alcoyano participa per primera vegada. Altra és que hi haurà dos escenaris: el Poliesportiu Francisco Laporta i el Camp d'El Collao. El torneig continua sent internacional, ja que participa el Porto, i els equips rusos Nizhny Novgord i FC Lokomotiv.

De les nostres comarques participen equips com La Salle, de l'Arnauda, del col·legi Sant Roc, l'Atlètic Salesià, l'Esides Caramanxel, o el Ciudad de Alcoy. Aquest últim és el principal organitzador. També ho fan conjunts com el Rayo Ibense, Contestano o Hèrcules.

Aquest 14 i 15 de juny participaran 37 equips, d'11 categories que jugaran 128 partits. S'esperen vora 1.400 esportistes acompanyats per familiars i membres del cos tècnic.