El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi comencen aquest dimecres 2 de setembre amb importants recomanacions per la COVID

EOI Alcoi

Cal consultar al web del centre quin és el dia i l’hora exacta de realització de l’examen i en quina aula tindrà lloc l'examen.

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi (EOI Alcoi) també torna a la normalitat. Aquest dimecres 2 de setembre comencen les Proves Unificades de Certificació de les escoles oficials d’idiomes. Les persones candidates s’examinaran d’anglés, francés, alemany i valencià dels diferents nivells dels quals s’han matriculat. En plena pandèmia, per tal d'evitar gran afluència de gent es demana als candidats "màxima puntualitat", segons es pot llegir en comunicat facilitat per l'EOI d'Alcoi.

Amb la finalitat d’assegurar el compliment de les mesures de distanciament físic i prevenció establertes per la Conselleria d’Educació, l'accés al lloc d’examen es realitzarà de manera escalonada. Cal consultar al web del centre quin és el dia i l’hora exacta de realització de l’examen i en quina aula tindrà lloc l'examen.

Segons indica l'EOI, no podran accedir al centre  aquelles persones amb símptomes compatibles amb COVID-19, aquelles a les quals se'ls haja diagnosticat la malaltia i que no hagen finalitzat el període d'aïllament requerit o les que es troben en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID-19.

Per altra banda, només es permetrà l'accés al recinte al nombre mínim necessari de persones, amb la finalitat de minimitzar els riscos, i els familiars o acompanyants hauran d'esperar fora del centre. L’ús de la mascareta serà obligatori en tots els espais del centre i durant la totalitat de les proves, escrites i orals.

Totes aquestes mesures, que seran d’obligat compliment, han estat comunicades a les persones candidates per part de la Conselleria d’Educació mitjançant un correu electrònic.