El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les proves de certificació en l'escola oficial d'idiomes començaran el 2 de setembre i finalitzaran el dia 17

Les PUC consten de comprensió oral i escrita, expresió oral i,  escrita i mediació, tant oral com escrita, que es la cinquena destressa que es va incorporar el curs passat i serà evaluada per primera vegada en les proves

Amb la situació atípica que estem vivint, l'escola d'idiomes ha tingut que prendre una serie de mesures per poder obrir i dur a terme les proves de certificació

Nacho González, cap d'estudis de l'EOI, ha assegurat que estan molt satisfets amb el nombre de matriculats d'enguany i, de fet, no esperaven tantes sol·licituds, degut a la Covid.

Alma Blasco, directora de l'EOI, ha afirmat que l'idioma més demandat és l'anglès. "És deveres que l'any passat va augmentar molt la matricula de francés i enguany s'ha mantés". El valencià també gaudeix de prou demanda i, l'alemà, és elegit pels estudiants, principalment.

Pel que fa a les mesures que han tingut que prendre per a fer les proves de certificació, Alma comenta ja tenen el protocol. "Hi ha gel hidralcohòlic i mascaretes per a tot l'alumnat i també hem hagut de fer més xicotetes les aules". 

Quant a les dades d'inici de les proves, el dia 2 començaran i s'allargaran fins al 17 de setembre. Les PUC consten de comprensió oral i escrita, expresió oral i escrita i mediació, tant oral com escrita, que es la cinquena destressa que es va incorporar el curs passat i serà evaluada per primera vegada en les proves.