El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

EN DIRECTE | La 'Cucafera' a la Setmana Modernista d'Alcoi

EN DIRECTE | La 'Cucafera' a la Setmana Modernista d'Alcoi

Una de les novetats de la Setmana Modernista d'Alcoi té un caire dels Moros i Cristians. Es tracta de la 'Cucafera', un acte que es va perdre ja fa anys. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe aquest acte.

Més informació

EN DIRECTE | La 'Cucafera' a la Setmana Modernista d'Alcoi

Les raboses de la Font Roja s'humanitzen

La rabosa amb el tècnic de la Font Roja

Fotografies raboses en la zona pròxima al santuari i el centre d'informació


Al Facebook del parc natural de la Font Roja trobem una foto molt curiosa on una rabosa s'acosta molt d'aprop a una persona. Es tracta d'una rabosa (Vulpes vulpes), femeia i jove que li ha perdut la por els humans.

Es tracta d'un mamífer molt astut, oportunista, omnívor i que en la tardor aprofita per a menjar fruits carnosos i que no sol tindre contacte amb els éssers humans. Sembla que l'animal rondava pels contenidors en cerca de menjar i no va tindre por d'aproximar-se al tècnic del Parc.

La raboseta, animal molt habitual de la fauna del Carrascar de la Font Roja sol creuar-se per les carreteres del Parc i en aquestes dates de la tardor, la presència de mamífers és major i més visible.

És un animal molt territorial i deixa el seu rastre amb olors i excrements visibles per a marcar el seu espai. En la Font Roja freqüenta llocs de cultiu i bosc on hi ha varietat d'aliment (rosegadors, fruits, invertebrats..). També al voltant dels masos i espais periurbans.