El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Les ratxes de vent podrien arribar a 70 o 80 quilòmetres per hora a les nostres comarques

Bombeta caiguda / AM
Durant la matinada no hi ha hagut incidències d'importància

Una incidència menor ha estat la caiguda d'una bombeta de l'enramada de Festes d'Alcoi a l'altura del Parterre. L'organisme estatal indica que, amb alerta groga, "no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta". De tota manera, cal revisar els elements de l'exterior i de terrasses com cornises de les façanes, cossiols, estenedors, etc

Des de les 8 h. d'aquest dimarts 6 de març, l'Agència Estatal de Meterologia (AEMET) ha activat l'alerta groga per vent a les nostres comarques. Concretament, a municipis de l'interior nord d'Alacant les ratxes podrien arribar fins als 70 quilòmetres per hora, mentre que a l'interior sud de València el vent podria bufar a 80 quilòmetres per hora.

Segons els Bombers de la Muntanya, la matinada ha estat tranquil·la i no hi ha hagut cap incidencia d'importància a causa del vent. Segons AEMET, l'alerta groga per vent s'allarga fins a les 18 h d'aquest 6 de març. Una incidència menor ha estat la caiguda d'una bombeta de l'enramada de Festes d'Alcoi a l'altura del Parterre.

L'organisme estatal indica que, amb alerta groga, "no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta". De tota manera, cal revisar els elements de l'exterior i de terrasses com cornises de les façanes, cossiols, estenedors, etc.

Pel que fa a les precipitacions, tant a les comarques interiors del nord d'Alacant i sud de València podria ploure en les últimes hores del dia, cap a la vesprada nit. La possibilitat de neu a nuclis urbans queda pràcticament descartada, ja que, segons AEMET, la cota se situa cap als 1400 metres.