El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les regidores de Guanyar Alcoi donaran el seu sou del 8M a col·lectius feministes

Un moment de la manifestació el (M
Guanyar Alcoi lamenta les crítiques del PSOE en considerar que "no beneficien a la causa, que és comuna"

Asseguren que les tres regidores de Guanyar que secundaren la vaga, donaran el sou d'eixe dia a col·lectius feministes. Diuen no entendre la crítica quan les diputades socialistes de les Corts també han fet el mateix.

Poc s'ha fet esperar la primera reacció després de la denúncia dels socialistes alcoians en la que asseguren que Guanyar i Compromís no han donat avís de secundar la vaga del 8 de març, i per tant no s'han descomptat la part de sou corresponent. La resposta ve de Guanyar, des d'on expliquen que les 3 regidores que secundaren la vaga han donat el sou d'eixe dia a col·lectius feminista.

Des de Guanyar asseguren que "es va estar consultant durant els darrers dies al departament de personal per conéixer si aquests diners a conseqüència de l'atur del 8 de març es podien donar a associacions feministes, tal com recomanaven els col·lectius organitzadors". Expliquen que així ho han fet també les diputades del PSOE, Compromís i Podem a les Corts, i no entenen les crítiques "per un fet que les diputades del seu mateix partit també realitzaran".

Des de Guanyar lamenten que els socialistes facen "política de fang amb aquesta qüestió", i es mostren "sorpresos de la superioritat moral que tracten de mostrar". Demanen que "aquestes qüestions es tracten en més calma i menys menyspreu, perquè no beneficien a la causa, que és comuna".