El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les 'reines' del ballet d'Ana Botella llueixen en el Carnestoltes de Niça

Coreografia 'Reines', al carnestoltes de Niça.

La temàtica del carnestoltes niçard és 'El Rei de la Moda', en absoluta concordança amb la proposta del ballet alcoià, que contempla una representació de reines diferents ètnies.

Sèptim any que el Ballet d'Ana Botella participa en el Carnestoltes de Niça, enguany posant en escena la coreografia 'Reines', que ja es va poder veure en les passades festes de Moros i Cristians acompanyant a la Filà Tomasines.

Tota una setmana estarà l'equip d'Ana Botella a Niça, i és que recordem que el carnaval de la ciutat francesa es prolonga des del 15 al 29 de febrer. L'equip, conformat per 20 ballarines, 3 tècnics i 1 ajudant vestuari tornarà a Alcoi aquest 27 de febrer, després d'haver coreografiat 'Reines' fins en cinc ocasions al llarg del Carnaval.

"Normalment preparem 3 coreografies diferents, però enguany soles ens han demanat soles aquesta", reconeix Ana Botella, qui parla de la bona recepció de l'espectacle: "està agradant molt, tant als organitzadors com als assistents; portem una guia que és qui ens transmet la reacció de la gent". La temàtica del carnestoltes niçard és 'El Rei de la Moda', en absoluta concordança amb la proposta del ballet alcoià, que contempla una representació de reines diferents ètnies.